Deborah Abrahams

Coaching and consultancy for talks, pitches and presentations

I help speakers shape their ideas into powerful words and deliver them so they make the impact they deserve. Because people who give good presentations know they can be even better.

EN  NL

Mijn diensten

Voor organisatoren van evenementen

Ik kan voor alle mogelijke evenementen waar toespraken of presentaties worden gehouden, variërend van TEDx- tot bedrijfsconferenties, sprekers begeleiden en hun optredens coördineren (zie projects).

Zie de vele aanbevelingen in testimonials om een indruk te krijgen van mijn behaalde resultaten.

Ik kan ondersteuning bieden bij het opzetten van een gestroomlijnd, inspirerend evenement door:

  • individuele sprekers te coachen bij het optimaliseren van hun bijdrage (zie ‘Voor sprekers’ op deze pagina);
  • ervoor te zorgen dat de inhoud en de timing van de speeches aan uw doelstellingen beantwoordt;
  • overzicht te houden van alle sprekers om een coherente themapresentatie te  verwezenlijken;
  • te adviseren over de keuze van sprekers, de volgorde van optreden en de opzet van het evenement.

 Voor sprekers

Ik kan uw toespraak of presentatie naar een hoger niveau tillen door van uw persoonlijke kracht uit te gaan. Ik help u bij het vinden van de vertelstijl die het best bij u en uw speech past, zonder een standaardmethode op te leggen. En ik daag u uit om het beste uit uzelf te halen.

Zie testimonials om een indruk te krijgen van hoe sprekers dit proces hebben ervaren.

Het proces is op maat gesneden, maar dit is een vaak voorkomende aanpak:

  • In een eerste gesprek stellen we vast wat uw boodschap is en hoe die het best kan worden overgebracht. Ik luister aandachtig en geef van wat u mij vertelt een duidelijke en georganiseerde versie weer. Aan het eind van het gesprek staan het raamwerk en de belangrijkste punten op papier en kunt u de speech uitwerken.
  • U stuurt mij een eerste opzet van uw speech, die ik vervolgens voorzie van suggesties wat betreft verteltechniek en structuur. In een tweede gesprek probeert u de voordracht uit en geef ik feedback. Ik zal advies geven over de visuals. Aan het einde van dit gesprek zult u er klaar voor zijn om zelf de puntjes op de i te zetten en uw voordracht te oefenen.
  • In een persoonlijke ontmoeting zullen we de speech samen repeteren. We gaan werken aan datgene wat nodig is: spreekstijl, timing of non-verbale communicatie. Maar het belangrijkste is dat ik u help trouw te blijven aan uzelf: dat is de beste manier om contact te maken met uw publiek.

Elk fase kan, naar gelang uw wensen, worden uitgebreid of ingekort. De eerste twee gesprekken kunnen plaatsvinden via Skype.photo © Annaleen Louwes │website Michael Blass / Squarespace